Custom Login

Click here to see my image

Tilmeld et godt formål til Foreningssalg.dk

Tilmeld et godt formål til Foreningssalg.dk og giv jeres medlemmer og støtter mulighed for at støtte jer økonomisk når de handler på nettet. Foreningssalg.dk har til formål at støtte foreningslivet og andre gode formål i Danmark. Vi har erfaret de udfordringer der er med at indhente økonomisk støtte. På Foreningssalg.dk er der en unik mulighed for at modtage økonomisk støtte, når jeres medlemmer og støtter handler på nettet. Foreningssalg.dk er ikke en erstatning til det lokale sponsorarbejde, indsamlinger m.m. men et supplement til det gode formål.

Indtast foreningens oplysninger

Foreningens NemKonto vil blive brugt til udbetalinger
*Indsamlingen er anmeldelsespligtig hos Indsamlingsnævnet - Læs mere her