Custom Login

Click here to see my image

Tilmeld din forening til Foreningssalg.dk

Tilmeld jeres forening til Foreningssalg.dk og giv jeres medlemmer og støtter mulighed for at støtte jer økonomisk når de handler på nettet. Foreningssalg.dk har til formål at støtte foreningslivet i Danmark. Vi har erfaret de udfordringer foreningerne i Danmark har med at indhente sponsorer med trængt økonomi til følge. På Foreningssalg.dk har jeres forening en unik mulighed for at modtage økonomisk støtte, når jeres medlemmer og støtter handler på nettet. Foreningssalg.dk er ikke en erstatning til det lokale sponsorarbejde, men et supplement til de løbende sponsor indtægter, skabt af foreningens medlemmer og støtter.

Find din forening

Vælg en forening efter eget valg. Dit valg gør en forskel!

Find vare eller butik

Find en vare eller den butik du ønsker at handle i.

Handle ind

Foretag dine køb. Du får samme priser, tilbud og vilkår når du handler via Foreningssalg.dk

Støt din forening

Du har med dit køb sikret din forening økonomisk støtte.

Indtast foreningens oplysninger

Foreningens NemKonto vil blive brugt til udbetalinger
*Indsamlingen er anmeldelsespligtig hos Indsamlingsnævnet - Læs mere her
Foreningssalg ApS